Två spel som jag klickar i den tidiga matchen mellan Leicester - Liverpool.
Liverpool 0.0 asian offside. Spelet innebär att Liverpool ska få fler offside än Leicester. Skulle båda lagen få lika många så får vi pengarna tillbaka.
Det andra är Leicester över 1,5 kort.

Leicester började med en förlust i premiären mot Man United på bortaplan. Men sedan dess har det blivit tre raka vinster, senast mot Fleetwood i ligacupen. Jag är dock inte imponerad av hur spelet har sett hur för Claude Puels lag. I hemmapremiären mot Wolverhampton hade laget tur. Wolves borde gjorde flertalet mål med de chanserna, när dessutom Leicesters mål kom från ett självmål kändes det som ett rån.

Leicester blev avblåsta två gånger på Old Trafford för offside. I deras två senaste matcher har man inte sprungit offside en enda gång. Värt att tillägga är att Vardy fortfarande är avstängd efter det röda kortet mot Wolves. Även om Iheanacho är snabb så får man ett annat anfallsspel med honom på plan. Med Vardy går bollen bakom backlinjen men med Iheanacho så spelas den främst framför så han får ta in den och vara involverad i speluppbyggnaden.

Liverpool kan ta fjärde raka om man vinner den här matchen. Med topptrion däruppe blir det som vanligt tuffa 90 minuter som väntar för motståndarna. Jag spelade överspelet på offside i Liverpools förra match - och det blev framgångsrikt. Salah löste två offside på egen hand och det känns inte helt otänkbart att han vinkas av minst en gång den här matchen.

Kortspelet baseras främst på att det är Liverpool på man möter. Att det dessutom är på hemmaplan ser jag som en fördel för då kommer spelet vara lite böljande än om matchen hade spelats på Anfield. Det skiljer mycket på oddsen när det gäller det här spelet. De andra bolagen över 1,5 kort till Leicester för runt 1.55. Nordicbet erbjuder 1.88.

Jag spelar Liverpool offside 0.0 asian @1.83 hos FastBet eller Bethard med 3u.
Leicester över 1,5 kort @1.88 hos Betsson eller Nordicbet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip