Ö4,5 kort mellan Leicester-Sevilla spelas i kvällen Champions League.

Oddset har droppat sen jag lade det och skrev ut spelet på twitter igår men finns fortfarande runt 1.60 och Nordicbet har 2.30 på Ö5,5 för att jämföra med andra som ligger på runt 2 på Ö5,5, så finns fortfarande värde hos några bolag.

Sevilla vann första mötet i Spanien med siffrorna 2-1. Måste vara en stor besvikelse för Sevilla att det här fortfarande är kamp om kvalificeringen för Sevilla spelade långa stunder ut Leicester. Men för oss som inte håller på något utav lagen så är det alltid spännande när det finns att spela för.

Leicester ser allt bättre ut nu. Vunnit båda matcherna efter första mötet i Sevilla och känner nog själva att dom kan rubba Sevilla här ikväll. Sevilla känner troligtvis att den här matchen ska dom ha. Går väldigt bra och har inte förlorat på åtta raka matcher. Just den faktorn att jag tänker mig att båda har stora förhoppningar om ikväll, gör att jag gillar det här spelet. Båda lagen kommer gå för det och ingen kommer vika ner sig. Att det dessutom är returmöte är ett stort plus då man inte har något att hålla igen på för laget som är i underläge.

Vi fick bara två kort i första mötet men ser vi närmare på det så kan vi nog ha svaret i domaren. Clement Turpin dömde då och han snittar bara 2,4 gula kort per match den här säsongen. Det är inte han som får förtroendet med pipan ikväll utan det är italienaren Daniele Orsato. Hans snitt den här säsongen ligger på 5,3 gula kort per match.

Båda lagen är fysiska och främst Sevilla brukar få väldigt mycket kort i sina matcher hemma i Spanien.

Sevilla ö2,5 är ett alternativ som jag också varit inne på men valde efter lite funderingar kort för båda lagen.
Finns goda möjligheter att det här blir mycket kamp och lite små stökigt allt efter som matchen startar.

Jag spelar Ö4,5 kort @1.75 hos bet365 med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip