Lördagsfotbollen sparkas igång med en redig smällkaramell när Leicester tar emot Tottenham på King Power Stadium.
Jag ser dessa två lag som ganska lika varandra i sina spelsätt och jag tror att det kan smälla rejält om detta möte.
Jag spelar över 2,5 mål till 1,83 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Jag gillar detta Leicester under Brendan Rodgers. Explosiva, effektiva och stabila bakåt. Favoriter till att bryta sig in bland topp sex. Jag rekade dubbelchans på Leicester i den senaste omgången då laget besökte Old Trafford (1-0 FT). United var väl aningen vassare framåt kanske men håller fast vid att det var ett bra spel på förhand. Rashford med matchens enda mål på straff... Nu är Leicester tillbaka på hemmagräset, där laget är som bäst.
Imponeras av att "The Foxes" lyckas hålla upp defensiven så bra trots att de tappade Harry Maguire till Man Utd. Endast fyra mål har trillat in på de fem inledande ligamatcherna. Och då har Leicester mött Chelsea, Wolves, Bourenmouth och Manchester United.
Framåt då? Ja, härliga Vardy gnuggar på och har fått en fin inledning med sina tre mål. Viktigt att Maddison har kommit igång också – tyckte inte riktigt att han kom upp i sin kapacitet förra säsongen. Nyförvärvet Tielemans har även har hittat rätt.
Rodgers lär ställa upp samma elva som mot Man Utd. Två segrar av fem möjliga ger väl inga direkta lovord om en guldsäsong men det ser bättre och bättre ut.

Tottenham kommer direkt från Champions League och mötet med Olympiakos. Där rekade jag Tottenham och de ledde med två bollar men såg aldrig riktigt stabila ut bakåt. Olympiakos hotade Spurs backlinje under större delar av matchen. Tappade till 2–2 och oj så arg Pochettino var. Med all rätt i en match där dansken Eriksen såg bedrövlig ut. Här kräver argentinaren att Tottenham studsar tillbaka direkt.
Son startade inte mot Olympiakos och kommer med största möjlighet att göra det här. Oh så fin han har sett ut sen han kom tillbaka från sin avstängning.
Pochettino kan ställa ut en vass elva här mot Leicester – har inga nya namn på skadelistan.

Möjliga startelvor
Leicester: Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell; Choudhury, Ndidi, Tielemans; Perez, Maddison, Vardy
Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Sissoko, Ndombele; Moura, Alli, Son; Kane

Två lag som inte nöjer sig med att dela på poängen. Både Leicester och Tottenham är inne i ett bra stim och jag tror att det kommer synas här på King Power Stadium under lördagseftermiddagen.
För mycket offensiv kvalité för att se denna match sluta under linan på 2,5 mål.

SPEL: Över 2,5 mål till 1,83
1/5 units – Unibet , LeoVegas , 888sport

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip