Leicester tar emot Tottenham hemma på King Power Stadium.

Leicester är som bäst när de möter topp-6. Det passar dem perfekt att få variera spelet, genom att äga boll ibland men framför allt kunna falla tillbaka och kunna ställa om. De har problem mot sämre lag när de möter elva spelare som försvarar. Det är den stora nyckeln för Brendan att hitta om han ska lyckas spräcka topp-6. Förlorade mot Man United på Old Trafford efter en straff som Rashford förvaltade i mål.

Tottenham var oerhört bleka i onsdags mot Olympiakos. De tappade 2-0 till 2-2. Det fanns ingen energi i laget och det var alldeles för många felpass inom Spurs. Men jag tror inte de kan göra två sådana matcher i rad. Tempot måste upp och det vet spelarna mycket väl om. Son, som endast fick 17 minuter i Grekland, lär få starta och han kommer bidra offensivt. Blir intressant att se hur Pochettino väljer att göra med Eriksen. Han finns kvar i laget efter alla rykten men spelade så dåligt i onsdags att frågan är om han blir bänkad i dag.

Leicester är ett bra lag och det här kommer bli en jämn match. Men jag vill inte gå med på att Leicester är favoriter till at ha fler skott än bortalaget. Tottenham är fortfarande Tottenham och kvalitén är skyhög i offensiven. Även om Leicester vill ha boll och håller på att utveckla den delen så är de bekväma med ett lågt försvarsspel och det skulle gynna det här spelet.

Jag spelar Tottenham över 11,5 skott @1.85 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip