En spännande batalj mellan Leicester och West Ham som båda behöver studsa tillbaka i formen. West Ham har visserligen sett bättre ut efter att David Moyes tog över taktpinnen i klubben men än är de inte säkrade från bottenstriden. Något som kan motivera The Hammers när de ställs mot ett Leicester ur slag. Jag spelar både lagen gör mål till 1,70 hos nya oddsbolaget Casumo (100% bonus uppp till 1000 kr)!

Brendan Rodgers Leicester var ju länge Liverpools ensamma utmanare efter att City tabbade sig, men vi var nog många som förutsåg att de inte skulle hålla som utmanare speciellt länge. Nu står The Foxes med fyra förluster på de senaste sex matcherna och den tajta försvarslinjen med Peireira, Evans, Soyuncu och Chilwell känns som bortblåst. Viktiga defensiva mittfältaren Wilfred Ndidi har varit skadad i de senaste matcherna men uppges nästan vara tillbaka. Tveksamt om Rodgers chansar med honom. Leicester behöver studsa tillbaka för att hitta formen med inte helt lätt med fyra mål insläppta i de senaste två mot Southampton och Burnley.

West Ham gnuggar på i botten av tabellen men jag gillar faktiskt vad Moyes har gjort med detta West Ham. Fransmannen och anfallaren Sébastien Haller har inte riktigt fått det att lossna målmässigt men har sett betydligt farligare ut. Nu väntar bortagräs mot Leicester och faktum är att The Hammers har levererat bättre på bortaplan än hemma på London Stadium.
Nytt i skadeväg är att Felipe Anderson kommer bli borta i fyra veckor, ett litet bakslag för Londonklubben.

Möjliga startelvor
Leicester: Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Fuchs; Mendy, Tielemans, Maddison; Perez, Vardy, Barnes
West Ham: Randolph; Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell; Snodgrass, Rice, Noble, Fornals, Lanzini; Haller

Leicester är inte vad de har varit tidigare just nu. Försvaret läcker och laget får det inte alls att lossna framåt lika lätt som tidigare. Moyes har sparkat lite förtroende i laget sedan han anslöt till klubben samtidigt som The Hammers är bättre borta än hemma. Jag tror att Londonklubben kan störa toppenlaget.

SPEL: Båda lagen gör mål till 1,70 hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip