Kvalmatcherna för att nå Champions League fortsätter under tisdagskvällen och här går andra matchen för dagen av stapeln mellan Levadia Tallinn - Víkingur Reykjavík.

Gästerna kan dra fördel av att få agera hemmalag här då matchen spelas på Víkingsvöllur i Reykjavík och det är just där som Víkingur Reykjavík huserar till vardags. Motståndare här är estländska Levadia Tallinn och hittills är "hemmalaget" för dagen bara tvåa i inhemska Meistriliiga och detta genom att ha spelat in 44 poäng på 17 ligamatcher, vilket är lika många som serieledande FC Flora Tallinn, men då har lokalrivalen också en match mindre genomförd.

Isländska Víkingur Reykjavík återfinns på en tredjeplats i sin liga, men dagsformen är det sannerligen inga större fel på. Víkingur från Reykjavík noteras för tre raka fullträffar och på deras tre senaste tävlingsmatcher har de lyckats hålla nollan intakt i två av dessa. Senast de var i farten så tog de en skön och stabil trepoängare genom 3-0-seger mot tabelljumbon Vestmannaeyjar och nu tror jag att de kan lika bra till för en ny seger, men framförallt tror jag att deras stabila defensiv fortsätter leverera.

SPELTIPS
Bethard ger 2.10 på att båda lagen inte gör mål.
Det hugger jag på!

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip