På Estadi Ciutat de València väntar en betydligt tuffare match än vad marknaden tror när Levante tar emot Atletico Madrid. Detta då Levante har spelat starkt sedan omstarten och ännu inte har låtit sig besegras. Då ska det läggas till att Levante har mött tufft motstånd på vägen. Det har inte direkt Atletico Madrid gjort och har därmed tagit två av tre segrar. I detta möte är Atletico Madrid favoriter till att vinna men jag tror på en väldigt tillknäppt och stängd match som inte innehåller så många mål efter fulltid.

I Levantes första match efter Corona-uppehållet såg det länge ut att bli en mållös derbymatch mot Valencia på Mestalla. Det blev dock två snabba mål i slutet av matchen, som slutade 1 - 1. Samma slutresultat blev det i hemmamötet mot Sevilla, där Levante försvarade sig starkt med hela laget. Det gjorde Levante även i den senaste matchen borta mot pånyttfödda jumbon Espanyol, som Levante vann med 3 - 1. Levante har haft marginalerna på sin sida och tagit vara på de lägen som har getts.

Atletico Madrid fick en tuff omstart borta mot Athletic Bilbao, som aldrig brukar vara någon enkel motståndare. Det blev 1 - 1 i den matchen. I nästa match körde Atletico Madrid över Osasuna med 6 - 0 och därefter blev det en knapp seger hemma mot Valladolid med 1 - 0, efter ett mål av Vitolo med tio minuter kvar av matchen. Atletico Madrid supportrar gläder sig över att laget återigen har hittat styrkan och balansen i försvaret, som gör Atletico Madrid till ett av de svåraste lagen i världen att göra mål på.

Dock har det denna säsong oftast varit bekymmer hos Atletico Madrid i anfallsspelet och även så efter omstarten, bortsett från Osasuna matchen. Levante har ett starkt försvarsspel, där de precis som Atletico Madrid backar hem med hela laget och stänger igen ytor på ett smart sätt. Det spelsättet har varit framgångsrikt för båda lagen i tre matcher nu, så jag är övertygad om att de fortsätter med samma taktik. Därmed ser jag detta möte som en målsnål affär med högst två gjorda mål i matchen.

Speltips Levante - Atletico Madrid:
Under 2,5 mål - odds 1.76 hos SpeedyBet , Bethard , 10bet & FastBet .

---
Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Toño, Bruno González, Ruben Vezo, Coke, Enis Bardhi, Ruben Rochina, Nikola Vukcevic, Nemanja Radoja, Sergio Leon & Roger Marti.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Santiago Arias, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Thomas Partey, Saúl Ñíguez, Koke, Marcos Llorente, Yannick Carrasco & Diego Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip