bet365 livestreamar matchen.

Levantes kamp i bottenträsket av den spanska La Liga fortsätter på Estadi Ciutat de Valencia, då Betis kommer på besök. Tränaren Paco Lopez har lagt in en högre växel och flyttat fram positionerna så att laget spelar en mycket mer offensiv fotboll än kanske någonsin. Detta har resulterat i en mängd mål, både framåt och bakåt. Betis är med och krigar om Europa League platserna men formen är dålig och försvaret räcker inte till. Levante har goda chanser att fortsätta spotta in mål till nästan dubbla pengarna.

Med fem omgångar kvar av ligan befinner sig Levante precis över nedflyttningsstrecken. I skrivandets stund har de två poäng till godo. Ovanför sig har de ligans formsvagaste lag i Girona (fem förluster i rad) samt Celta Vigo och Villarreal. Det är extremt jämnt och tufft för samtliga lag. Hur har Levante valt att handskas med situation? Genom att spela en tokoffensiv fotboll och genom att gå för att vinna matcherna. Resultaten har allt annat än uteblivit. Det har blivit tre oavgjorda och två förluster. Se här:

21 Apr 19 Levante 2 - 2 Espanyol
14 Apr 19 Valencia 3 - 1 Levante
07 Apr 19 Levante 2 - 2 Huesca
03 Apr 19 Athletic Bilbao 3 - 2 Levante
31 Mar 19 Levante 2 - 2 Eibar

På de fem senaste matcherna har Levante gjort minst två mål i samtliga möten utom mot Valencia borta (derby). Levante har alltså lyckats med taktiken och gör mål mot alla och alla. Jag ser ingen anledning till att Betis ska bli ett undantag.

Säsongens första match vann Levante borta med 3 - 0 mot Betis. Det var i La Ligas första omgång. Mycket har hänt sedan dess givetvis, men Levante spelar en ännu offensivare fotboll för tillfället. Betis har dock tappat formen rejält och har tre förluster på fyra senaste matcher. Förlusterna har kommit mot Real Sociedad 1 - 2, Sevilla 2 - 3 och Valencia 2 - 1. Det är inga dåliga lag förvisso, men att släppa in så många mål bakåt vittnar om att Betis försvar har gått ner sig ordentligt.

Mot Valencia senast gjorde tränaren Quique Setien fyra ändringar i startelva. Betis började bra och ägde första halvleken men fick ändå se sig besegrade och släppa in ett sent mål. I den andra halvleken släppte de in ytterligare ett mål direkt. Stundtals var det en hönsgård i försvaret. Valencia tog över andra halvleken men började så småningom bli trötta och slarva själva - vilket utnyttjades av Betis, som fick en straff som Giovani Lo Celso satte. Närmare än så kom inte Betis, som kunde ha släppt in ytterligare mål fram mot slutet.

Målskytten Giovani Lo Celso drog på sig ett femte gula kort och missar matchen mot Levante. Det gör även jätten i försvaret, Zouhair Feddal, som fick sitt femte gula kort. Sedan tidigare dras den defensive mittfältaren William Carvalho med en skada. Marknaden har öppnat med Betis som en liten favorit till seger men har sedan dess gått ner på Levante. Mest värde finner jag i att Levante fortsätter producera framåt och lägger ett spel på att de återigen gör över 1,5 mål i matchen till nästan dubbla pengar.

Själva oddset 1.90 på att Levante gör över 1,5 mål i matchen finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Coke, Ruben Vezo, Rober Pier, Jason, Enis Bardhi, Nikola Vukcevic, Jose Campana, Tono, Borja Mayoral & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva - Betis:
Pau Lopez, Marc Bartra, Sidnei, Aissa Mandi, Junior Firpo, Wilfrid Kaptoum, Andres Guardado, Sergio Canales, Emerson, Loren Moron & Sergio Leon.
---

This is the stats tab
This is the post tip