Lite över dubbla pengar i odds erbjuds det på att Levante ska slå Granada hemma på Estadio Ciudad de Valencia i den spanska La Liga. I så fall tar Levante sin första seger för säsongen. En eftertraktad sådan i och med att de ligger nästsist i tabellen. Gästerna Granada har bara två poäng fler och ligger därmed två platser högre upp i tabellen. Levante har spelat upp sig och gjorde två starka insatser mot två Champions League lag - så en seger ligger verkligen runt hörnet. Förmodligen mot Granada.

Trots att Levante inte har tagit någon seger ännu har de kryssat i sex av elva omgångar. Akilleshäl har varit försvaret. Inget lag i La Liga har släppt in fler mål. Dock har anfallsspelet fungerat klockrent. Speciellt i de två senaste omgångarna. Levante lyckades näta tre gånger på Sevilla och två gånger senast mot de regerande mästarna Atletico Madrid. Mot Sevilla blev det en förlust men två mål av Enis Bardhi ordnade en poäng mot Atletico Madrid. Anfallaren Jose Luis Morales, med 4 mål, är i högform.

Granada är okej. De har haft alla marginaler på sin sida. Flera gånger om dessutom. Senast mot tabelljumbon Getafe lyckades de kvittera genom Jorge Molina precis innan slutsignalen - i den 97:e minuten. På bortaplan är Granada ännu utan seger. Dock har de lyckats kriga till sig poäng mot Villarreal och stormakten FC Barcelona. Mot de sämre lagen har det blivit förluster. I sjukstugan finns Yan Eteki, Neyder Lozano, Maxime Gonalons, Domingos Duarte och Isma Ruiz. Det är ett par stora avbräck för Granada.

Levante får klara sig utan Rober Pier. Han drog på sig ett rött kort senast och är därför avstängd. Under de tre senaste gångerna som Levante och Granada har mötts så har matcherna slutat oavgjort. Denna gång kan det mycket väl bli en Levante seger, i och med de starka prestationerna mot Sevilla och Atletico Madrid. Hemma i Valencia är alltid Levante starka. En rak seger tar Levante förbi Granada, upp ur bottenträsket. Därmed lägger jag ett spel på att Levante tar samtliga tre poäng i bottenmötet mot Granada.

Speltips Levante - Granada:
1 - odds 2.06 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Jorge Miramon, Ruben Vezo, Oscar Duarte, Carlos Clerc, Enis Bardhi, Pablo Martinez, Mickael Malsa, Jorge De Frutos, Daniel Gomez & Jose Luis Morales.

Preliminär startelva - Granada:
Luis Maximiano, Quini, Victor Diaz, Luis Abram, Carlos Neva, Ruben Rochina, Monchu Rodriguez, Luis Milla, Darwin Machis, Luis Suarez & Jorge Molina.
---

This is the stats tab
This is the post tip