bet365 livestreamar matchen.

Marknaden erbjuder cirka 1,50 i odds när Real Madrid åker till Ciudad de Valencia för att ta sig an Levante. Säsongens första möte vanns av Levante med 2 - 1 på Santiago Bernabeu Stadium, men då hade Real en annan tränare och taktik. Dock är båda lagen fortfarande oförutsägbara, även om Real har steppat upp ordentligt på sistone - bortsett då från den sista matchen. Jag är enig med marknaden om att Real ska vara favoriter men oenig om att detta ska bli något målkalas.

För Santiago Solaris del handlar allt nu om att studsa tillbaka direkt, efter den stora skrällen senast hemma mot Girona, då Real tappade ledningen och förlorade med 1 - 2. Målvakten Thibaut Courtois sade det bäst i intervjun efteråt att Real inte visste vad de skulle göra efter Gironas kvitteringsmål och jag är enig om att det var mycket chansningar från Reals sida. I stället släppte Real in ytterligare ett mål och individuella prestationer från Reals spelare kunde inte rädda dagen.

Det blev inte bara en förlust utan även att La Ligas mest utvisade spelare, Sergio Ramos, drog på sig två gula kort. Han är avstängd i matchen mot Levante och han kommer att saknas, väldigt mycket i offensiven. Defensivt kan väl Nacho, eller vem nu Solari väljer i stället (för det vem man aldrig), klara av att göra ett väldigt bra arbete, men en mittback som är lika farlig i offensiven har inte Real när Ramos saknas. Ramos är dessutom lagkaptenen och pådrivaren så ett stort avbräck - framåt.

Levante har varit en ren berg-och-dal bana. De kan spela mållöst hemma mot vilket lag som helst för att sedan åka till Celta Vigo (som alla slår nuförtiden) och vinna med 4 - 1, som fallet blev senast. Dock ska det poängteras att Celta Vigo fick en utvisning på Ryad Boudebouz i början av den andra halvleken och att Levante hade redan 2 - 0, så då spelade Levante en hel annan fotboll. Innan denna match hade inte Levante gjort något mål på tre raka matcher, mot Alaves, Getafe och Sevilla.

Dessa tre ovannämnda lag är inte direkt några försvarsjättar. Om Levante har problem att göra mål hemma mot Getafe så kommer de också att ha svårt mot Real Madrid, där försvararna givetvis är ännu bättre i defensiven. Med tanke på att Real Madrid endast klarade av att göra ett mål framåt hemma mot Girona blir det också en utmaning att göra en massa mål på Levante, som i sin tur inte har släppt in något mål på hemmaplan under sina två senaste ligamatcher.

I och med detta tycker jag att marknaden är för generös när den erbjuder dubbla pengar på att matchen slutar med max tre mål totalt. Detta finner jag ett värde i och lägger ett spel på under 3,5 mål i matchen till 2.02 i odds hos Bethard och FastBet .

---
Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Erick Cabaco, Ruben Vezo, Rober Pier, Moses Simon, Ruben Rochina, Jose Campana, Enis Bardhi, Antonio Luna, Roger Marti & Jose Luis Morales.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Sergio Reguilon, Raphael Varane, Nacho, Dani Carvajal, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Lucas Vazquez, Karim Benzema & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip