Tysk cupfinal på neutral plan i Berlin!

Senaste möten
Leverkusen - Bayern 2-4
Bayern - Leverkusen 1-2

BUNDESLIGA
1. Bayern Munich 34 26 4 4 100:32 82
5. Bayer Leverkusen 34 19 6 9 61:44 63

Leverkusens form
V, O, V, F, V

Senaste match
Leverkusen - Mainz 1-0

Bayerns form
V, V, V; V; V

Senaste match
Wolfsburg - Bayern 0-4

Bayern München kan avsluta en finfin säsong med ännu en titel. Ligan vanns med god marginal före Dortmund. Det skiljde till slut 13 poäng mellan ettan och tvåan och det får man säga var en titelvinst med besked. Sen ligan startade om i maj så vann Bayern samtliga matcher. Tio raka i ligan - efter coronabrejket - och Frankfurt besegrades i cupen. Nu väntar alltså final mot Leverkusen. Ett Leverkusen som man slog med 4-2 på bortaplan för knappt en månad sedan.
Leverkusen föll på målsnöret i jakten på Champions League där det saknades två poäng för att peta sig förbi Mönchengladbach i tabellen. Leverkusen får dock en plats till Europa League i och med femteplatsen och det är väl en helt okej säsong ändå. Leverkusen avslutade med seger 1-0 hemma mot Mainz men föll innan dess mot Hertha i Berlin.
Samma Berlin där finalen spelas den här lördagskvällen. Å ena sidan har Leverkusen inget att förlora, å andra sidan håller jag kvaliteten som finns i Bayern som klart högre. Det skiljde ändå 19 poäng mellan lagen. Bayern har ett par spelare out (se nedan) men elvan är absolut tillräcklig för att lyfta pokalen.

Preliminära elvor (Bundesliga)

Leverkusen: Hradecky - L. Bender (c), Tapsoba, S. Bender, Sinkgraven - Baumgartlinger, Aranguiz - Diaby, Havertz, Bailey - Volland

Saknar: Paulinho (knee)
Osäkra: -

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Saknar: Tolisso
Osäkra: Arp (knee), Mai (ankle), Martinez (calf), Süle (match fitness), Thiago (groin)

SPELTIPS
Jag spelar Bayern München asian hcp -1,5 till 1.82 hos 888sport , Unibet & Casumo (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip