Milan utan Zlatan Ibrahimovic gästar Lille.
Mitt speltips: Yusuf Yazici målskytt – 4,33 bet365

Det kanske inte är jättemånga som har koll på den här turkiske anfallaren, som just nu leder skytteligan i Europa League med sina 6 mål på 3 matcher. På San Siro hade han en riktig show och stod för samtliga 3 mål när Lille vann med 3-0. Första målet på en stensäker straff som han själv fixade (stort plus han tar fasta) och dom två andra var klass-avslut där Yusuf visade vilken fin vänsterfot han har. Snittar nästan fyra avslut per match den här säsongen.

I senaste ligamatchen hemma mot Lille fortsatte den turkiska showen när han satte 1-0 och 2-0 efter två säkra avslut i boxen. Lägg till att han stod för assisten till 3-0 innan matchens lirare (fick 10 i betyg av football critic.com) byttes ut.
Lille, som leder gruppen en poäng före Milan, kan säkra avancemang vid seger och jag ser ingen anledning varför inte laget skulle gå för det. Saknar backen Celik samt Renato Sanchez men såg ut att klara sig bra utan dom senast.
I Milan är som sagt Ibra skadad och det ser jag som ett betydligt större och viktigare tapp. Även Leao ser ut att missa samt Saelemaekers som klev av mot Napoli.

Lille visar stabilitet även i ligan där man efter 11 omgångar ligger tvåa, två poäng bakom PSG. Hemmatabellen toppar man med imponerande 4 vinster, 2 oavgjorda och 13-2 i målskillnad.

Nej, det är inget snack vilket fint värde vi har här och kollar vi runt ligger andra sidor betydligt lägre.
Det ryktas även att Arsenal har siktat in sig på Yazici så vi lär nog få se och höra en hel del om 23-åringen framöver!

Mitt speltips: Yusuf Yazici målskytt till 4,33 bet365

This is the stats tab
This is the post tip