SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stade Pierre-Mauroy tar Lille emot Nantes i den franska Ligue 1. Marknaden har Lille som favoriter till seger, eftersom de är det bättre laget. Lille spelade riktigt bra och var så nära att slå Olympique Marseille på bortaplan i sin senaste match. Även i de övriga tre matcher har Lille spelat en fantastisk fotboll och fått med sig en bra utdelning. Lille har ett lag som kan kriga om Europa platser denna säsong. Då ska det till en seger mot Nantes som ligger och bör ligga på den nedre halvan av tabellen.

Efter att ha spelat 1 - 1 hemma mot Rennes (som inför omgången ligger på en andra plats i tabellen) har Lille vunnit mot Reims borta med 1 - 0 och Metz hemma med 1 - 0. Sedan blev det en tuff resa till Marseille där yttern Luiz Araujo gav Lille ledningen i början av den andra halvleken. Men med fem minuter kvar kvitterade Marseille. Lille var riktigt starka i sin offensiv med 7 skott på mål och de borde ha fått en bättre utdelning. Lille har gjort mål i sina samtliga matcher och ska även göra så mot Nantes.

För Nantes del har det blivit inleddes säsongen med ett mållöst möte borta mot Bordeaux. Därefter blev det en vinst hemma mot Nimes med 2 - 1, innan det blev en förlust mot borta mot Monaco med 1 - 2. Senast bjöds det på hög underhållning då Nantes låg under med 0 - 2 mot Saint-Etienne. Med 20 minuter kvar av matchen vände Nantes på steken och gjorde två mål. Sådant är Nantes kapabla till, men bara på hemmaplan. På bortaplan är de svagare och går sällan av planen utan insläppt mål.

Till denna säsong har Lille sålt anfallaren Victor Osimhen till Napoli för 70 miljoner euro och värvat in Jonathan David från Gent för 32 miljoner euro. Några offensiva problem går inte att se hos Lille i dagsläget. Med den goda offensiva formen som Lille har blir det bara mål igen. Även utan Gabriel Magalhães, som har lämnat för Arsenal, har Lille försvarat sig väl. Att Lille har ett av de starkaste försvar i ligan gör att jag är komfortabel med att spela på att de tar samtliga tre poäng i hemmamatchen mot Nantes.

Speltips Lille - Nantes:
1 - odds 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Lille:
Mike Maignan, Domagoj Bradaric, Sven Botman, Jose Fonte, Mehmet Zeki Celik, Luiz Araujo, Benjamin Andre, Renato Sanches, Jonathan Bamba, Burak Yilmaz & Jonathan David.

Bekräftad startelva - Nantes:
Alban Lafont, Dennis Appiah, Andrei Girotto, Nicolas Pallois, Fabio, Pedro Chirivella, Imran Louza, Moses Simon, Ludovic Blas, Marcus Regis Coco & Randal Kolo Muani.
---

This is the stats tab
This is the post tip