SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Engelska League One klubben Lincoln City tar emot Premier League mästarna Liverpool på LNER Stadium, i den tredje omgången av engelska ligacupen. Precis som Liverpool har även Lincoln tagit två segrar av två möjliga under inledningen av sin säsong. Skillnaden är bara att Lincoln har mött League One klubbar medan Liverpool har vunnit över Leeds och Chelsea. Till denna match kommer Liverpool att rotera starkt. De kommer att låta många av sina bänkspelare starta. Med tanke på att dessa spelare spelar för sin framtid i klubben och för en plats i startelvan kan jag inte annat än tro på en storseger för Liverpool.

Att få besök av en gigant som Liverpool måste kännas härligt för alla Lincoln spelare. Dessvärre får inte fansen vara på plats för att heja fram Lincoln, vilket jag tror är till stor nackdel i en drabbning som denna. Lincoln hade givetvis behövt en tolfte spelare, i form av publiken. Starten på League One säsongen har varit bra, med segrar över Oxford med 2 - 0 och MK Dons med 2 - 1. Dock är inte dessa två lag ens i närheten av Liverpools bänkspelare, som helt klart håller en mycket högre nivå.

Liverpool har en Premier League match hemma mot Arsenal på måndag kväll, vilket innebär att många av stjärnorna med stor sannolikhet inte kommer till start. Det gör inget när man tittar på vilka spelare som får lira i stället. Liverpool kommer fortfarande att ställa upp med en stark startelva av kvalitativa Premier League spelare. I värsta fall kan vi se Takumi Minamino, Divock Origi och Diogo Jota på topp. Pengar är inte allt men Diogo Jota värvades för en halv miljard kronor. Dessa tre anfallare tar en startplats i väldigt många Premier League klubbar. Detsamma gäller övriga Liverpool spelare som förväntas starta matchen.

Då Liverpool har en bred trupp, med en mix av unga spelare och andra mer rutinerade spelare som krigar för sin plats i startelvan genom att bland annat visa framfötterna ligacupen, är de ett nummer för stort för Lincoln. Det skiljer två divisioner mellan lagen.

Därmed ska Liverpool vara megafavoriter till seger och klara av att vinna matchen med fler än ett måls marginal.

Speltips Lincoln - Liverpool:
2 asian hcp -1,5. Odds 1.67 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Lincoln:
Alex Palmer, Timothy Eyoma, Lewis Montsma, Alex Bradley, Max Melbourne, Liam Bridcutt, Tayo Edun, James Jones, Harry Anderson, Anthony Scully & Jorge Grant.

Bekräftad startelva - Liverpool:
Adrián, Neco Williams, Rhys Williams, Virgil van Dijk, Konstantinos Tsimikas, Harvey Elliott, Marko Grujić, Curtis Jones, Takumi Minamino, Divock Origi & Xherdan Shaqiri.
---

This is the stats tab
This is the post tip