Stormatch på lördagskvällen när Liverpool och Arsenal drabbar samman och vi har några väldigt spännande odds när Liverpool överskattas aningen för mycket. Finns några odds som sticker ut för att vara så tidigt på säsongen – två(!) omgångar är spelade och i skrivande stund erbjuds vi 5.00x pengarna på Arsenal draw no bet och Arsenal ö1,5 mål till 3,20x – det är ganska galet.
Men jag har valt ett annat odds. De senaste mötena lagen emellan har varit målrika och 5/6 har slutat med BLGM. Liverpool spelar hemma på Anfield och de avgör det hela. Jag spelar att hemmalaget tar tre poäng efter en jämn tillställning och att Arsenal hittar nätmaskorna.
Finns till 2,60x pengarna hos Unibet .

Ettan mot tvåan här i en sprakande tillställning. Liverpool har besegrat Norwich med 4-1 och Southampton med 1-2. Imponerade offensivt i första mötet hemma på Anfield men bakåt fanns en del frågetecken. I matchen mot "Soton" rekade jag både lagen gör mål och visst gick det bra. Liverpool imponerar framåt i alla lagdelar, även med sina offensiva ytterbackar i form av Robertson och Trent Alexander-Arnold. Varje fast situation blir till ett superläge med "TAA":s vassa fot, men bakåt då?
Njae, jag är än så länge skeptiskt. Har gått emot spel på att de håller nollan och bytt ut en mina två Pool-backar på FPL.
Laget har släppt in mål i båda omgångar och det ser minst sagt skakigt ut bakåt

Unai Emery: "I am preparing for the match with our best circumstances possible to achieve the victory."
Arsenal har väl inlett lite halvtrögt men ändå fått med sig trepoängarna. Har laborerat lite i sina startelvor men här tror jag att spanjoren kommer slå på den stora trumman. Han har gett nyförvärvet och yttern Nicolas Pepe en mjukstart med två inhopp. 19-åringen Reiss Nelson har inte tagit chansen och kommer troligtvis bomma startelvan här och ge plats för Guendouzi-Xhaka-Ceballos och Pepe-Lacazette-Auba. Ett ord: Kontringar.
Även om de inte är alltför många som tror på en toppstrid för Gunners i år så har klubben iallafall värvat för att visa att man vill vara med.

Lagen senaste möten:
LIV 5-1 ARS
ARS 1-1 LIV
ARS 3-3 LIV
LIV 4-0
LIV 3-1 ARS
ARS 3-4 LIV

Liverpool på Anfield betyder troligtvis att de vinner bollinnehavet här. Klopps Pool är enormt skickliga i presspelet men jag tror ytorna kommer finnas där för Pepe-Lacazette-Auba när de väl ska ställa om. Liverpools försvar har som sagt inte imponerat och då när matchen spelas på Anfield ser jag detta som ett toppenspel. Det har gått två omgångar av Premier League – känns som bolagen har hämtat oddsen från slutet av förra säsongen.

SPEL: 1 & BLGM till 2,60x pengarna
2/5 units – hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip