Omgångens möte spelas på Anfield under lördagskvällen när Arsenal gästar Liverpool.

Liverpool har börjat med två segrar men det har inte sett lika bra ut som det gjorde förra säsongen. Tidigt på säsongen och ska inte dra för stora växlar redan nu men det finns en viss oro i hur spelet ser ut, trots att laget - tillsammans med Arsenal - står på fullpott efter de två första omgångarna. Det var ingen laginsats från Liverpool förra helgen mot Saints. Det var kvalité och spetsegenskaper från Mané som gjorde att de åkte hem till Liverpool med tre poäng. Försvaret behöver höjas en nivå när Arsenal står på andra sidan. Ska bli intressant att se hur de lyckas med det eller inte.

Arsenal har börjat säsongen på samma sätt som man avlutade förra. Det bjuds på lägen till motståndarna men man lyckas hålla hyfsat rent och offensiven är fortsatt klass och anledningen till att laget tar sina poäng. Jag tycker inte det är tillräckligt bra om man ser ett långsiktigt perspektiv på det. Känns som stommen saknas i Arsenal för att de stabila och "lätta" treorna ska komma in på kontot.

Jag tror vi kommer få en underhållande match mellan två lag som är bättre i offensiven kontra defensiven. Arsenal släppte emot sig 18 avslut hemma när Burnley kom på besök. Liverpool hemma på Anfield tror jag har bra chans att krypa över 15 avslut.

Jag spelar Liverpool över 15,5 avslut hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip