Stormöte i Premier League på måndagen när Arsenal gästar Liverpool.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget Liverpool. Spelet sitter om Pool vinner med 2+ mål, push och pengarna tillbaka på uddamålsseger. Förlust om Arsenal nyper poäng. Den djärve kan spela -1,5 till ännu högre odds.
1.80 hos Nordicbet & Betsafe .

Två lag som tagit sex poäng hittills drabbar samman. Men på måndagskvällen tror jag det bara är Pool som är fullpoängare. Arsenal vann visserligen när lagen drabbade samman på Emirates i somras. Men tycker den matchen visade att det skiljer en hel del mellan lagen trots Arsenals seger. Ett PL-titelklart Pool bjöd på två mål, men ägde matchen i övrigt på ett väldigt tydligt sätt och borde vunnit med normal utdelning. Arsenal vann sedan även Community Shield-matchen efter straffar, men den matchen fäster jag ingen vikt vid.

Liverpool har som sagt sex poäng hittills, men känslan är att de har ytterligare någon växel att peta i. Här lär Thiago starta och han lär bidra med ytterligare en dimension i ett redan mycket bra lag. Hnas medverkan gör att Henderson, som är viktig som pådrivare/motor, saknas mindre (out här). Att Jota kommit in ger också ytterligare att bänkalternativ att snurra med i fronttrion.

Tänkbara lag:
Alisson,
Trent, van Dijk, Fabinho, Robertson
Wijnaldum, Thiago, Keita
Salah, Firmino, Mane

Arsenal har som sagt sex poäng. Gjorde en okej insats i premiären mot ett svagt Fulham, men följde upp det med en tursam seger hemma mot West Ham förra helgen. Har tagit kliv under Arteta, men för mig är det fortfarande en bit upp till de bästa lagen i ligan. Tycker centrala mittfältet är för svagt och jag tror fortfarande inte backlinjen håller mit elitlagen. Framåt är Arsenal väldigt beroende av att Aubameyang blixtrar till och gör saker lite på egen hand.

Tänkbar elva:
Leno,
Holding, Gabriel, Tierney
Bellerin, Ceballos, Xhaka, Maitland-Niles
Willian, Lacazette, Aubameyang

Fyra gånger i rad har Pool vunnit hemmamatcher i ligaspel mot Arsenal med två eller fler mål. Fäster inte så stor vikt vid historik, men för en som sett samtliga matcher är det tydligt att Arsenl haft stora problem på Anfield. För mig skiljer det fortfarande en klass mellan lagen och jag tror Liverpool har toppchans att ta en ny seger här.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip