Omgångens sista match bjuder på Liverpool - Arsenal från Anfield.

Klopps lag gick enkelt vidare i cupen efter 7-2 mot Lincoln. Det har dessutom blivit två segrar i ligan, varav en mot Chelsea på bortaplan. Mot Chelsea kontrollerade Liverpool matchen från början och sett till matchbilden hade de troligtvis vunnit även utan utvisningen. När den kom blev det mer än fråga hur snabbt de skulle göra mål och avgöra.

Arsenal kan nå höga höjder i sitt spel som är riktigt bra men det händer för sällan. Att laget fick med sig tre poäng hemma mot West Ham förra helgen var inte rättvist för 2-1-målet kom från ingenstans. De ska ha beröm att de är effektiva och gör mål på sina chanser men svårt att förlita sig på det alltför länge.

Det här är en match där Arsenal får låta Liverpool föra matchen och det passar Londonklubben rätt bra. Liverpool vill ha mycket boll och dominera matchen. Blir intressant att se om Arsenal kan stå emot Liverpools trio längst fram. Det brukar inte smälla allt för mycket längre när dessa lagen möts. Arsenal vill inte upp och försöka ta bollen utan det blir defensivt och täcka ytor istället.
När lagen möttes i Community Shield blev det totalt 21 frisparkar varav elva till Arsenal.

Jag spelar Arsenal under 13,5 frisparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robinbetting

This is the stats tab
This is the post tip