Arsenal reser till Liverpool igen efter att ha Anfieldförlorat med 3-1 i måndags.
Mitt speltips: Över 3,5 mål i matchen. 888sport , LeoVegas , Casumo eller Unibet .
Den som vill ha ett lägre odds kan testa ö3 asian (då du får pengarna tillbak apå exakt tre mål).

Som alltid med Ligacupen handlar det om att försöka lista ut hur elvorna kan komma att se ut. Av de 22 som startade måndagens match tror jag inte särskilt många startar här igen. Båda lagen har viktigare saker att prioritera än ligacupen den här säsongen.

För Liverpools del tror jag på följande elva:
Adrian; Tsimikas, Koumetio, Gomez, Milner, Jones, Grujic, Shaqiri, Jota, Minamino, Origi

En sämre målvakt än normalt. Jag tror inte heller van Dijk startar igen (han startade förra veckans ligacupmatch). Offensivt finns det ändå rätt bra spelare som borde vara sugna på att visa Klopp att de förtjänar PL-minuter. Vann med 7-2 mot Lincoln i ligacupen förra veckan.

Tror på följande elva för Arsenal:
Runarsson,
Saliba, Gabriel, Kolasinac
Cedric, Willock, Elneny, Saka
Pepe, Nketiah, Nelson

Borde vara debutläge för islänningen Runarsson, en målvakt som inte rosat marknaden i Frankrike. Tierney lär knappast spela, vilket öppnar för den misstagsbenägna och tröge Kolasinac. Ungefär samma elva slog Leicester med 2-0 i ligacupen förra veckan. Var en öppen match där Leicester borde och kunde ha gjort mål.

Två offensovt balanserade elvor mot icke-optimala försvar. I en turnering som inte betyder så mycket för lagen. Förra året slutade det 5-5 när de här båda drabbade samman i ligacupen. Har knappast bäring idag och jag tror inte på en upprepning av det, men jag blir inte förvånad om vi får se en match där bägge lagen gör två mål. Jag tror det här kan bli riktigt öppet och chansrikt.

Över 3,5 mål synas!

This is the stats tab
This is the post tip