Sena PL-matchen blir något att se fram emot, Liverpool tar emot Arsenal.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. Nordicbet eller Betsson .

Tillsammans har de här lagen haft under 3,5 mål i 12/22 ligamatcher.

Jag tycker det är högt odds på ett "långt" underspel här. Efter en mardrömsinledning med storförluster mot Man C + Chelsea har Arsenal spelat tio matcher (liga + ligacup) där de släppt in totalt fyra mål. Har verkligen hittat rätt med Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel och Tavares (eller Tierney) som "backfemman". Före landslagsuppehållet blev det 4-4-2-spel, vilket gjort hela laget mer balanserat.

Däremot sliter Artetas gäng alltjämt en del med offensiven. Bara fått det att se bra ut stundtals och där finns fortfarande stor förbättringspotential. Skapade väldigt lite mot både Man City och Chelsea - återstår att se hur man klarar av att skapa lägen mot ett Pool som håller ungefär samma nivå i den trio jag håller som ligans bästa.

Liverpool dras med lite skadebekymmer:
Firmino är out. Robertson troligen också (sent beslut). Betyder att Liverpool har färre offensiva pjäser att spela med, kommer inte finnas jättemycket kul att laborera med på bänken om de skulle behöva förändra något. Mane hade en känning under landslagsuppehållet men kan nog spela.

Bakåt är Liverpool oftast bra. 11 insläppta hittills är väl lite för många för att de ska vara nöjda, men schemat har varit rätt tufft med bägge Manchesterlagen, Chelsea och West Ham borta bland annat. Sällan lätta att göra mål på hursomhelst.

Sen går det inte att komma ifrån att det nyss varit ett landslagsuppehåll för många av spelarna. Inte varit mycket träning med hela laget och kommer väl inte hinna bli så mycket av den varan heller. Ofta är de första matcherna efter landslagsuppehållen rätt så avvaktande.

Klart att en sån som Salah skulle kunna punktera den här underlinan på egen hand i stort sett. Men jag tycker det är en mållina som känns hög. Under 3,5 mål täcker in många slutresultat jag ser som tänkbara: 1/2/3-0, 2-1 eller möjligen 1-1. Borde vara en bra startposition i matchen där du tidigt kan spela över 3, över 2,75 eller liknande om det öppnar upp sig spelmässigt.

Speltips: Under 3,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip