Liverpool tar emot Arsenal på Anfield och detta i Ligacupen under torsdagskvällen. Detta är rond ett i bäst av två och min inställning inför avspark är att matchen ska ha goda chanser att passera över 2,5 mål.

Liverpool inleder denna semifinal i Ligacupen som avgörs i bäst av två på hemmaplan. Hemmalaget kommer få klara sig utan både Mané och Salah som båda två är iväg på landslagsuppdrag, men jag tror ändå att denna match kommer bli en sevärd historia.

Arsenal har Aubameyang, Partey, Pepe och Elneny borta på grund av landslagsspel, men kvar finns lirare som Lacazette som nu har chans att briljera och detta tillsammans med Saka och Rowe. Gästerna har nyligen mött Nottingham i FA-cupen, där föll de med 1-0 på bortaplan och med det sagt bör revanschlustan inför mötet med Liverpool vara stor.

Hemmalaget förväntas starta med Jota och Firmino på topp och detta ihop med Oxlade Chamberlain. Det är inga dåliga pjäser som ska göra jobbet när lirare som Mané och Salah är borta och dessa mannar har vid en bra dag på jobbet över 2,5 mål i sig.

Kom ihåg att semifinalen avgörs i bäst av två - så Arsenal vill med stor sannolikhet ha med sig minst ett mål från Anfield för att ha en bra chans i returen på hemmagräs...

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.70 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip