Chelsea är redan klara för final efter att ha slagit ur Tottenham. Motståndet kommer Liverpool eller Arsenal stå för. Efter covid i Liverpools trupp så blev första matchen uppskjuten förra veckan så därför får vi första mötet under torsdagen.

Liverpool är väldigt stabila på Anfield och kommer vilja föra den här matchen. Det är dessutom dubbelmöte så att vinna här är viktigt så man kan åka till Emirates och inte behöva stressa utan komma in rätt i matchen med ett stabilt defensivt spel.

Arsenal fortsätter att variera i sina prestationer. Trots rätt bra elva i FA-cupen så blev det uttåg direkt mot Nottingham Forest. Så ligacupen är enda chansen att vinna något den här säsongen.

Lagen möttes i slutet av november på Anfield. Det slutade 4-0 och med en matchbild som jag tror vi får igen när lagen nu möts. Liverpool står högt med backlinjen och Arsenal gillar att springa på ytan bakom. Blev åtta offsides för Arsenal då och det kan vi nog inte räkna med idag men några stycken känns troligt.

Samma domare som höll i pipan senast lagen möttes ska även kontrollera den här matchen. Då blev det 12 fouls och 8 offsides, alltså 20 frisparkar för Liverpool. Tror det finns en bra chans att Liverpool går över 11,5 i dagens match.

Jag spelar Liverpool över 11,5 frisparkar @1.80 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip