På onsdag gästar Atalanta Anfield för första gången.
Mitt speltips: Under 3.5 mål
1.76 hos bet365 .

Efter förnedringen i senaste rundan, när Liverpool krossade italienarna med 5-0 i Bergamo, har Gasperini fått lite ordning på försvaret (0-0 mot Spezia och 1-1 mot Inter). Viktigt då Liverpool såg riktigt fina ut mot Leicester och gjorde trots den långa skadelistan en av säsongens bästa insaster.

Firmino fick äntligen göra mål och succen alla pratar om nu, Jota, fortsätter vara en mycket vass värvning. Defensivt syntes inga direkta svagheter mot Leicester i alla fall. Fabinho visade ett otroligt lugn och positionssäkert spel intill Matip. Klopp var såklart väldigt nöjd med prestationen.

Med tanke på tabelläget där Liverpool har full pott och säkrar avancemang vid ett kryss, kan en liten rotation här vara tänkbar. Att Tsimikas ersätter Robertson samt att Minamino och Origi får mycket speltid är nog inte omöjligt, då Mane lär vilas efter tufft spelschema även för Senegal. Ny tuff match i ligan borta mot Brighton väntar till helgen, så att riskera fler slitskador en sån här match känns ej troligt.

Efter förra säsongens spring har Atalanta kommit ner på jorden igen. De känns inte alls lika farliga framåt för tillfället och kan man inte ens få hål på Spezia i ligan så blir det såklart inte lätt att överlista Alisson.
Jag ser max ett bortamål här samt att ett formodat roterande Reds gör på sin höjd två och spelar av matchen likt mot FC Midtjylland (2-0).

1. Liverpool rotation (Mane och Robertson vilas?) + skadeläge.
2. Liverpool 0 insläppta mål i gruppen (8-0 målskillnad)
3. Atalanta svag trend framåt (ett mål senaste tre)
4. Oavgjort ett ok resultat för Liverpool
5. 5 senaste matcherna på Anfield har slutat under 3.5

Där har vi fem tillräckligt starka punkter varför inte den här matchen kommer springa iväg målmässigt. Vi hoppas på en riktigt trött kväll på Anfield nu. 1-0?

This is the stats tab
This is the post tip