Liverpool har chans att ta tillbaka serieledningen under lördagen när Bournemouth kommer på besök på Anfield.
Jag var först inne på en plusboll för Bournemouth då laget har sett överraskat starka ut mot bättre motstånd. Men nu har The Cherries även mittfältaren David Brooks på skadelistan och resultaten på bortaplan har inte varit de bästa i de senaste matcherna.

När det kommer till Liverpool så har laget två raka kryssmatcher i ligan (mot Leicester & West Ham) och allt fler börjar se Manchester City som nya favoriter till titeln.
Nu gäller det att studsa tillbaka för Liverpool, men flytet i spelet ser inte bra ut. Där främst offensiven har problem med målskyttet. Det är inga skador på trion Mané, Firmimo eller Salah som spökar men det har sett trögt ut ändå.
Både mot Leicester och West Ham hade Liverpool mycket mer bollinnehav men hade riktigt svårt att förvalta deras chanser, när de väl dök upp.
Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson och Trent Alexander-Arnold är tillbaka i full träning och vi får se om en startplats är aktuell här - ett late fitness test får avgöra.
Annars saknas Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez och Dejan Lovren.

Bournemouth har en riktig tung bortastreak på sju raka förluster i ligan. Men på hemmaplan kan laget studsa till rejält. Spöade till exempel Chelsea med 4-0 för två omgångar sedan. Då briljerade Joshua King på topp, assisterad av David Brooks.
Nu är dock även Brooks på skadelistan. Tillsammans med Simon Francis, Lewis Cook och strikern Callum Wilson.
Samtidigt får högerbacken Nathaniel Clyne inte spela, då han tillhör Liverpool.

***
Här kommer Bournemouth tryckas ner rejält och det är precis det Liverpool har haft det svårt med på den senare tiden.
Tidigare på säsongen kunde Pool lirka upp låga försvarslinjer hur lätt som helst, men just nu ser det tyngre ut. Hemma ska Liverpool såklart vara starka och knipa trepoängaren utan något större drama men jag ser inget värde att spela på någon utklassning.

SPEL: Under 3,5 mål till 1,80x
Hos bet365 - 1/5 units

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip