I värsta fall, för Pools del, kan City leda ligan med fyra poäng efter helgens omgång, så tror jag dock inte att det blir. Om jag skulle välja mellan Liverpool och City vilket lag som är mest sannolikt att tappa poäng i helgen så säger jag City.
Citys försvar är inte alls lika stabilt som Liverpool och risken för att City åker på ett bakslag nu när Champions League knackar på dörren är stor. Det har vi sett i tidigare.

Målformen hos Klopp och Liverpool är dock inte sprakande, bortsett från förkrossande segern förrförra omgången mot Watford. Hela 5-0 slutade matchen. Men Watford har vi pratat om. De tror att de kan spela ett lika högt spel som mot de sämre lagen. Att göra det mot Liverpool, som är bäst i ligan på kontringsspel, är lika med en säker förlust.

Senaste matcher:
3-0 Bournemouth
0-0 Bayern Munchen
Man Utd 0-0
5-0 Watford
Everton 0-0

Liverpool fick "bara" 0-0 mot Everton och Man City tog därmed över förstaplatsen.
Skadelistan börjar ljusna, nu bara Oxlade-Chamberlain och Gomez. Milner och Lovren med småskavanker.
På onsdag är det dags för returmötet mot Bayern Munchen och i och med att matchen är i Tyskland så vill Klopp troligtvis ladda upp inför den på bästa sätt.
Det vill säga, jag tror inte att Liverpool kommer lägga i femmans växel här om ledningsmålet görs. De bör snarare göra defensiva byten och vila trio Salah, Mané och Firmino. Om alla tre ens startar.

Jag ska inte såga Burnley allt för mycket dock.
Ett spännande truppbygge som Sean Dyche har förvaltat väl. Slog nyligen Tottenham till exempel och spela lika borta mot Man Utd. Men det är på bortaplan det ser mer ostabilt ut.
På 15 bortamatcher har laget bara gjort 14 mål och vunnit tre matcher.
Wood och Barnes ska absolut hyllas men jag tycker linjen med Alexander-Arnold, Matip, Dijk och Robertson ska hålla de två gossarna i styr denna gång.

Möjliga startelvor:
Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Keita – Salah, Firmino, Mané.
Burnley: Heaton – Bardsley, TArkowski, Mee, Taylor – Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood

Spel: Liverpool vinner och håller nollan. 1,74x.
2/5 units – hos bet365
Spelet hittas under fliken Specialare.

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip