Supercupen - vinnaren av Champions League mot vinnaren av Europa League.

Det blir en helengelsk final mellan Liverpool - Chelsea. Matchen kommer spelas i Istanbul, Turkiet.
Matchen blir historisk på det sätt att UEFA har för första gången utnämnt en kvinnlig domare att hålla i pipan i en herrmatch.

Liverpool började säsongen med en vinst hemma mot nykomlingen Norwich. Klopps lag gjorde inte en toppmatch och behövde inte göra det heller. Nykomlingens misstag blev för många och matchen var avgjord innan de spelat en halvtimme.

Chelsea hade det betydligt tuffare i sin premiär. 0-4 på Old Trafford var inte starten Frank Lampard ville ha. Till hans försvar så spelade Chelsea bra men satte inte sina chanser. Men heter klubben Chelsea så räcker det inte att spela bra. Det ställs höga krav på Lampard och han får det tufft om avsluten inte blir mer kliniska.

En match som inte betyder allra mest och med Premier League redan till helgen så kan vi nog få lite variation i elvan i den här matchen. Liverpool löper mycket i djupled men möter oftast ett lågt försvarsspel så finns inte mycket ytor att springa bakom. De röda hade inga offside i premiären. Lika många hade Chelsea på Old Trafford i söndags. Chelsea har Tammy Abraham och Oliver Giroud som anfallsalternativ. Blir inte lika många offside för Chelsea den här säsongen med de två jämfört med Higuain och Morata som fanns i laget förra säsongen.

Jag spelar under 4,5 offsides @2.10 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip