Liverpool möter Chelsea i en viktig match för bortalaget.

Klopps lag går på semester på söndag men innan dess ska de ha spelat två matcher. Säsongens sista hemmamatch är mot ett CL-jagande Chelsea. Liverpool har naturligtvis gått ner i tempo och kvalité i sina matcher. De har övertaget om matcherna men koncentrationen den sista biten saknas i både anfall och försvar.

Chelsea kommer till Anfield med vetskapen om att de är klara för Champions League nästa säsong om de vinner mot Liverpool. De avslutar mot Wolverhampton som i sin tur jagar Europa League-plats, så det är två svåra matcher som är kvar för Lampards Chelsea.

Det är dessvärre Andre Marriner som dömer matchen och det är en av domarna i England som gärna låter spelet rulla på utan att lägga sig i. Men trots det så tycker jag att det är en för låg lina. Senaste matcherna mellan lagen har det blivit runt 30 frisparkar i.

Jag väljer även att spela Liverpool under 7,5 insparkar. Även om Chelsea är laget som har mest att spela för så är Liverpool fortfarande ett bättre lag och de har som sagt fört sina matcher även om resultatet inte varit till deras fördel. Chelsea tror jag åker till Liverpool med ett fokus på försvarsspel och sedan försöka straffa Liverpool på enstaka misstag, inte att Chelsea åker dit och ska föra matchen.

Jag spelar över 20,5 frisparkar @1.66 med 4u.
Liverpool under 7,5 insparkar @1.72 med 3u.
Båda spelen hittas under skapa ett spel hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip