Dags för toppmöte i Premier Leagues 37:e och näst sista omgång där Liverpool tar emot Chelsea.
Mitt speltips: Dubbelchans, X2 till 1.84 gånger degen på Casumo , LeoVegas & Unibet .

Ingen har nog missat hur överlägsna Liverpool har varit i årets Premier League. Man leder ligan med 15 poäng och säkrade titeln för fem omgångar sedan. Sedan man säkrade ligatiteln har man inte lyckats hålla den nivån man lyckades hålla fram till man säkrade titeln och har på de två senaste matcherna en förlust senast borta mot Arsenal med 2-1 och matchen innan ett kryss hemma mot Burnley.

Chelsea kommer till matchen som ligatrea dock endast en poäng ner till United och Leicester så oerhört viktiga poäng på spel för London laget för att man ska behålla Champions League platsen. Man kommer med en bra form till matchen, man spelade i helgen FA Cup semi mot United där man vann 3-1 och matchen innan vann man också då man besegra Norwich med 1-0.

Bortalaget kommer till en match där man verkligen måste ta poäng för att ha allt i egna händer gällande Champions League platsen inför nästa och sista omgången. Jag tror även att man lyckas ta minst en poäng, man möter ett Liverpool som efter man säkrade titeln i mitt tycke sänkt sig spelmässigt kan bero på att man roterar mer eller att man blivit mer bekvämt. Medans vi har Chelsea som kommer med bra form och verkligen har allt att spela för, alltså en sjukt viktig match för London laget. Därför blir mitt Speltips i matchen X2 till 1.84 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip