Stormatch i torsdagens PL när Chelsea gästar Liverpool.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.86 hos Betsafe eller Nordicbet .

Sedan oddsen släpptes på den här matchen har det kommit pengar på underspel och oddsen på "över" har därmed höjts. Kanske rimligt sett till hur det sett ut senaste tiden - Chelsea har uppträtt klart bättre sedan Tuchel tog över rodret. Släpper knappt in några mål eller ens målchanser och har haft två eller färre mål i 8 av sina senaste 9 PL-matcher. Men nu tycker jag oddsen för över är så pass lockande att det blir spel på det ändå. Tycker Chelsea haft ett rätt tacksamt schema sedan Tuchel tog över. Visst, hållna nollor mot Atl. Madrid, Spurs och Man United. Men tycker spanjorerna var ruskigt bleka, Spurs saknade Kane och Man United är rätt försiktiga i toppmatcher efter att de brände sig de luxe mot Spurs.

Offensivt finns det mer att hämta ut Werner och Haverts, som kanske får det att lossna nu under nytt ledarskap.

Liverpools defensiva problem är extremt väldokumenterade vid det är laget. Kan gär få tillbaka Fabinho och Alisson, men knappast optimalt läge ändå. Nollan mot Sheffield United i söndags var den första i ligan på sex omgångar. Fronttrion har väl inte alls levererat som tidigare säsonger, men potentialen är som bekant skyhög trots allt. Spelade inte CL-match förra veckan och bör därmed vara lite fräschare än Chelsea, som hade resa + tuff match mot Atl. Madrid + tuff match mot Man U i helgen.

Sen borde Liverpool knappast vara nöjda med ett kryss här, de behöver börja ta poäng för att ta grepp om CL-plats.

Tänkbar elva Sportsgambler.com:
Allison;
Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson;
Thiago, Wijnaldum, Jones;
Salah, Firmino, Mane

Tänkbart lag Chelsea - Sportsgambler.com:

Mendy
Azpilicueta, Christensen, Rudiger
James, Kante, Kovacic, Alonso
Havertz, Mount
Werner

Många PL-toppmatcher har blivit trista 0-0-historier den här säsongen. Men jag tror det här faktiskt har förutsättningar för bägge lagen att göra mål. Tror Chelsea kommer bjuda upp samtidigt som Liverpool verkligen kommer gå för seger. Segern mot Sheffield United tror jag kan visa sig viktig för Pool, som innan dess hade fyra raka förluster. Allt bättre skadeläge. Tror de kan ha en rätt bra vår på ingång.

2-1? 2-2?

This is the stats tab
This is the post tip