Omgångens hetaste möte får vi från Anfield i kväll.

Liverpool är utanför Champions League-plats och det är så klart ingen inom klubben som accepterar det. De har 12 matcher att komma ikapp lagen ovanför och de kan redan i kväll ta ett första steg i den riktningen. Själva spelidén skiljer sig inte mycket från förra året utan de vill ha mycket boll och kontrollera. Så de kommer skapa chanser men deras problem är defensiven som är för dålig på grund av skador.

Chelsea har fått ett lyft av tränarbytet och man kan redan se stora förändringar med Tuchel. Anmärkningsvärt är deras stora nyförvärv som de gjorde men som nu knappt får spela. Blir intressant att se om det finns en långsiktig plan för Havertz eller om han behöver flytta på sig till sommaren.

Två spel till kvällens match där det första handlar mycket om att Liverpool kommer föra spelet och kunna trycka ned Chelsea. Att dessa lagen nästan har samma skottlina trots att jag tycker Liverpool är mycket bättre på att föra matcher och komma fram lättare till målchanser gör att jag spelar överspelet hos Liverpool.

Det andra spelet blir tack vare att Liverpool spelar hemma och vill vinna tillbaka bollen fort. Henderson och hans gäng kommer vilja sätta ner foten och visa att man är bättre än sjätteplatsen. Det gör man genom att gå dit och försöka ta bollen, vilket resulterar i att de antingen tar tillbaka den eller blir frispark emot.

Jag spelar Liverpool över 11,5 skott @1.85 hos Unibet med 3u.
Chelsea över 11,5 [email protected] hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip