Liverpool kan ta ett stort steg mot PL-titeln om de slår Crystal Palace på onsdagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Pool vinner med 2+ mål.
1.82 hos Nordicbet & Betsafe .

Tuff återstartmatch för Pool. Ställdes mot ett defensivt välorganiserat Everton på söndagen. Liverpool hade nästan 68% av bollinnehavet men var ganska uddlösa. Så som matchbilden blev saknades Robertson och Salah väldigt mycket. Robertsons frånvaro hade en negativ inverkan på Mane och Minamino är ingen Salah. Bägge väntas vara redo för spel nu om vi ska tolka Klopps kommentarer rätt.

Räknar med att en tävlingsmatch i benen har gjort många av Liverpoolspelarna gott. Borde vara ett vassare Pool här, kryddat med ett par fräscha ben. Tänkbar elva:

Alisson,
Trent, van Dijk, Gomez, Robertson
Fabinho, Henderson, Wijnaldum
Salah, Firmino, Mane

Palace seger mot Bournemouth var lagets fjärde raka seger. Segrar mot Newcastle, Brighton, Watford och Bournemouth är starkt såklart, men samtidigt inte direkt något premiummotstånd. Hodgsons gäng är välorganiserade med ett hårt arbetande mittfält och ett par individuelt skickliga forwards. Gör det bra med små resurser, men personligen håller jag inte laget högt. Tycker de fått väl bra utdelning sett till hur många matcher sett ut. Deras "förväntade" poängantal sett till xg-statistiken är runt 31-33. Har därmed överpresterat och det är rimligt att tro att detta inte kommer hållas i.

Nu vann de i BBC-sända matchen mot Bournemouth i helgen. Kontraktet därmed säkrat och de har faktiskt inte särskilt många poäng upp till Europaplatserna. Ska dock inte ha något alls med det att göra, vilket jag tror kommer visa sig ganska snabbt. Därmed tror jag det kan bli ett par utcheckade insatser av laget under sommaren. Tänkbart lag:

Guaita,
Ward, Dann, Cahill, van Aanholt
Kouyate, Mcarthur, Milivojevic
Ayew, Benteke, Zaha

Mot ett fullt motiverat Pool tror jag de får det riktigt svårt. Kan se ett heltänt Liverpool få första målet, då kan det rulla på här. Så länge Palace håller 0-0 kommer de ligga lågt, hålla det tajt. Men har svårt att se dem stå emot ett Liverpool som kommer vilja säkra titeln så fort som möjligt.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip