Vilket derby som väntar på Anfield i eftermiddag.

Liverpool förlorade i veckan mot PSG. Gjorde återigen en blekinsats på bortaplan. Paris borta är en svår match att spela men det såg inte bra ut. Laget hade ett skott på mål och det var straffmålet som James Milner sköt i slutet av första halvlek.
Liverpool har betydligt bättre facit på hemmaplan och det gäller att hitta tillbaka till den för Everton ser nog en chans att knipa poäng idag.

Everton går riktigt bra och Marco Silva har fått in vinnarmentalitet i laget. Hans lag har haft ett tufft bortaschema. Spelade 0-0 mot Chelsea på Stamford Bridge - och det var ingen poäng man behövde be om ursäkt för. Innan dess blev det förluster på Old Trafford samt på Emirates. Men laget var bra i båda matcherna och borde fått mer utdelning av de matcherna.

Derbyn innebär lite mer nerver och fler dueller än vanligt. Kan bli lite mer fokus på just duellspelet och att inte göra misstag. Det blir oftast att offensiven kan krampa lite när spelarna spänner sig. Den här linan har gått under i samtliga tre möten som man mötte varandra förra säsongen.

Jag spelar under 26,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip