bet365 livestreamar Liverpool-Everton och alla matcher i FA-cupen.

Den hetaste matchen den här FA-cupomgången utspelar sig nog på Anfield. Derbydags.
Mitt speltips: Everton gör över 1,5 mål i matchen. Spelas hos bet365 .

Liverpool krigar hårt på alla fronter. Vann VM för klubblag för ett par veckor sedan, men fick samtidigt vaska ligacupen. Leder ligan överlägset och har CL-slutspel nästa månad. Spelade bra lag både i söndags (1-0 mot Wolves) och torsdags (2-0 mot Sheffield United). Dras med stora skadeproblem i truppen då det bara finns 12 seniorspelare tillgängliga. Spelare som det hade varit naturligt att ge chansen här: Keita, Shaqiri, Alex Oxlade-Chamberlain och Fabinho är alla skadade.

Med bästa tillgängliga laget på planen mot Sheffield United på torsdagen lär det bli en del rotation med vad som går att rotera in här. Om vi ser till icke-skadade nyckelspelare som TAA, Robertson, van Dijk, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane och Firmino lär majoriteten inleda på bänken. Skulle gissa på att en tänkbar elva skulle kunna se ut såhär:

Adrian; Williams, Hoever, Phillips, Larouci; Milner, Lallana, Jones; Elliott, Origi, Minamino.

Utöver det intensiva schemat som varit väntar en tuff ligaperiod för Pool. Spurs borta nästa helg, därefter Man Utd hemma och Wolves borta. Kort sagt - den här matchen kommer väldigt olägligt för Liverpool. Det gäller att välja sina strider.

Everton har fått en extradags vila inför den här matchen. Har visserligen bara fem poäng till nedflyttningsstrecket, men är på tok för bra för att bli indragna i det där. Det är också för långt upp till topplagen för att blanda sig in i kampen om Europaplatserna. Med andra ord - ett bra FA-cupspel kanske kan bli något av en räddning den här mellansäsongen. Prövade fans hade såklart älskat att slå ut antagonisten och suveräna serieledaren på Anfield. Hade varit en drömstart för Ancelotti. Klarade också av att göra två mål på Anfield i den kaotiska ligamatchen i höstas (5-2).

Med en förmodad rotation lär Everton få mer att säga till om än om lagen spelat ordinarie lag. Jag tror det här kan bli en rätt så galen match med en hel del mål och målchanser. Tror oavsett att Everton kommer behöva minst två mål för att vinna.

1-2, 2-2, 3-2 eller 2-3 känns som tänkbara resultat här.

Speltips: Everton gör över 1,5 mål i matchen. Odds 2.25 hos bet365 .
Hittas under Mål - Totalt antal mål per lag.

bet365 livestreamar Liverpool-Everton och alla matcher i FA-cupen.

This is the stats tab
This is the post tip