Everton har varit en av Premier Leagues största floppar den här säsongen.
Men tack vare att bottentrion är så pass svagt, så går man ändå mot nytt kontrakt.
Förra helgen tog man en blytung trea då man besegrade Manchester United med 1–0. Var det vädningen?
Det är inte alls min känsla.
Man United var inte bra, men borde ändå fått med sig poäng. Istället var det keepern Jordan Pickford som räddade segern i en seg match.

Nu är det dags för The Merseyside derby och då kan man normalt lägga undan allt som hänt tidigare under säsongen. Alla derbyn lever liksom sina egna liv.
Men den här gången är inte alls känslan sådan, Everton känns bara för "meningslöst", för färglöst, för uddlöst och för energifattigt för att kunna hota Liverpool FC.

LFC hotar som alla vet Man City om titeln, är klart för semifinal i Champions League och klart för final i FA-cupen. På titelkontot finns även redan en titel; Ligacupen. Så LFC kan gå mot en historisk säsong, och lär knappast slarva bort någonting mot en trött lillebror.
Jag tror på en plättlätt hemmaseger.
Bästa spelet?
1/1 halvtid/fulltid till 1.75 hos bet365 .
Spelet innebär att LFC måste ta ledningen i första halvlek för att sedan hålla ut och vinna matchen. Jag tror LFC rivstartar derbyt...

Everton dras med skador på nye Nathan Patterson, samt Tom Davies, Andros Townsend medan lånet Donny van de Beek är tveksam precis som Yerry Mina.
LFC?
Samtliga är tillgängliga inför slutspurten då historia kan skrivas...

TV: Rolig rad på Europatipset - Melkers bästa tips!





This is the stats tab
This is the post tip