Pool tar emot Man United i ett riktigt klassikermöte.
Mitt speltips: Asian handicap -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Liverpool vinner med två eller fler mål.
2.25 hos Unibet .

Liverpool var inte särskilt bra mot Tottenham, men vann ändå med 1-0. Innan dess slogs Everton ut ur FA-cupen i en match där reserverna fick chansen. Med andra ord har Liverpools stjärnor haft ett par relativt lugna veckor och de borde vara fräscha här. Radat upp 20 av 21 segrar i ligan och spelet har sett allt bättre ut senaste tiden.

Optimala förutsättningar för en riktigt bra prestation här.

Man United slog ut Wolves i FA-cupen i veckan. Frågan är om segern blev dyrköpt - Rashford byttes in och sedan ut. Möjligt att han kanske kan spela här ändå (detta skrivs innan Oles presskonferens inför matchen) - men han är knappast 100. Andra ordinarie spelare som VNL, Maguire Wan-Bissaka, Fred och Martial spelade också och lär väl inte vara superfräscha i Liverpoolmatchen. Saknar fortfarande Mctominay och Pogba.

Tycker det råder klasskillnad även om förutsättningarna för bägge lagen är optimala. Nu har ett utvilat Liverpool, som radat upp segrar, hemmaplansfördel i en match där de garanterat kommer spela bästa laget. Då ska ett skadeskjutet United få det riktigt svårt i min bok.

Tvåmålsseger eller mer känns som det givna spelet här. 3-1?

Speltips: 1 asian handicap -1,5 - odds 2.25 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip