En match mellan de två lagen som förväntas göra upp om ligatiteln – innan säsongen ens har börjat. Lyxen!
Manchester City vs Liverpool på Wembley Stadium alltså – nu är vi igång!
City är, som vi alla vet, ett av de bästa truppbygget i världen just nu. Det kan absolut handla om ett titelrace i höst mellan dessa två lag men idag ser jag City som det starkare och mer samspelta laget då flera stjärnor i Liverpool har haft en extra lång semester.
Jag spelar Manchester City vinner till 1,98x hos bet365 .

Liverpool har blandat och gett under försäsongen. Imponerade dock senast mot Lyon när Liverpool vann med 3-1 när flera stabila spelare som Firmino, Salah, Alisson, Keita och Shaqiri var tillbaka i laget.
En som har imponerat under försäsongen är 19-åriga Rhian Brewster på topp, när Mané har saknats efter Afrikanska mästerskapen. En riktig guldklimp där och lär bli en kvalitétsspelare. Salah har även han haft förlängd semester då han nyligen anslöt till truppen. Tveksamt om han får en startplats här mot City.
Ett något svagt offensiv i Pool imorgon alltså? I alla fall sett till vad vi är vana vid.

Manchester City kommer till Wembley stadium med bra statistik efter försäsongen.
4-1 West Ham
0-0 Wolves
Kitchee 1-6
Yokohoma 1-3

I senaste matchen mot Yokohoma startade Guardiola med Sane, Sterling, Silva i offensiven och Silva, Rodri och de Bruyne på mittfältet. Spanjoren Rodrigo har anslutit från Atletico Madrid och har imponerat under försäsongen. Kan mycket väl få chansen här från start.
Riyad Mahrez, Sergio Aguero och Nicolas Otamendi är tre spelare som inte riktigt är matchredo än. Lär inte starta här mot Liverpool.

Förväntade startelvor:
Liverpool: Alisson: Alexander-Arnold, Gomez, Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah (?), Firmino, Shaqiri
Man City: Bravo - Walker, Laporte, Stones, Zinchenko - Bruyne, Rodrigo, D. Silva - B. Silva, Sane - Sterling.

City har gott om offensiv kraft i form av Bruyne, Silva x2, Sane och Sterling. Guardiola bör även kunna forma ett försvar som ser starkt ut. Gillar Citys förutsättningar inför denna match. Tycker de har kommit längre än Liverpool – som möjligtvis startar utan både Salah och Mané. Kom ihåg att det är första tävlingsmatchen för säsongen – så håll ner insatserna eller invänta Live.

SPEL: Manchester City vinner till 1,98x
Hos Unibet – 1/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip