SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Liverpool tar emot Midtjylland på tisdagen.
Mitt speltips: Under 4 mål asian goal line. 1.75 hos bet365 .

Spelet innebär pengarna tillbaka på fyra mål. Vinst på 0-3. Förlust på 5+ mål. Den djärve kan testa under 3,5 mål till finare odds.

Väldigt hög mållina tycker jag. Liverpool spelade sent i lördags mot Sheffield United. Blev 2-1 där i en match som kanske inte riktigt sprakade. Men stabil insats. I helgen väntar West Ham, innan det blir bortamatcher mot Atalanta och sedan Man City. Matcherna kommer väldigt tajt och laget har redan hunnit med att dras med ett par skador. Därför tror jag inte att det är otänkbart att det blir rotation på ett par positoner. Trent, Salah, Mané, Firmino och Robertson har alla spelat en hel del - inte otänkbart att någon/några vilas från start. I förra veckans CL-match mot Ajax tog ju Klopp ut Salah, Mané och Firmino i ett svep efter en timme. Spelschemat är helt klart en faktor här. Finns liksom ingen anledning att pumpa på i 90 minuter med bästa möjliga lag när motståndet mest troligt är det svagaste laget kommer ställas mot på länge.

Tänkbart lag:
Alisson; Williams, Fabinho, Gomez, Robertson; Wijnaldum, Milner; Jones, Jota, Mané; Salah

Danska Midtjylland åkte på 0-4 hemma mot Atalanta i en ösregnig match förra veckan. Knappast starten de ville ha i CL. Skapade rätt få vassa målchanser själva och känslan är att de inte riktigt räcker till på den här nivån. Men rimligtvis borde de vilja göra det lite svårare för Liverpool än de gjorde för Atalanta senast. Inte särskilt kul att åka på två storförluster i rad. Tänkbart lag:

Andersen; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Onyeka, Cajuste, Dreyer, Sisto, Mabil; Kaba

Utan publik finns inte den där yttre faktorn som manar på Liverpool att ösa på i 90 minuter + tillägg. Det räcker att vinna liksom, behöver inte vara med 5-0. Tycker Liverpool sett rätt bra ut med Fabinho som van Dijk-vikarie och det borde vara stor chans att hålla nollan här. Då ska Liverpool göra fem mål själva för att vi ska förlora spelet. Klart de kan göra det om de vill och om de hade behövt. Men nu? Med tomma läktare och supertajt schema. Tror snarare att det kommer roteras på en del positioner och att de kommer tanka energi.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip