Stormatch på Anfield i gruppspelets sista omgång! Hemmalaget Liverpool går fortfarande väldigt tungt, och ställs här mot ett Napoli som varken kan sluta göra mål eller vinna fotbollsmatcher.

Båda lagen kommer till matchen med förutsättningarna hyfsat klara. Det krävs en mållskillnadsändring av den högsta skolan för att Liverpool ska gå om Napoli. Detta gör matchen ganska ointressant sett till gruppens utformning. Fotbollsmässigt däremot ser jag fram emot denna match mycket!

Liverpool behöver någonstans börja få resultaten att gå deras väg. Efter helgens förlust mot Leeds ser det mörkare ut än det nog någonsin gjort under Klopps tid i klubben. Liverpools försvar har sett svajigt ut, och då är jag snäll. Mål av Napoli lämnar jag garanti på!

I Neapel är tongångarna helt omvända! Det var länge sedan Napoli såg ut såhär, och med spelare som Kvaratshkelia, Osimhen och mittfältsankaret Anguissa i storform ser jag inget stopp på Napolis framfart på ett bra tag. 4-0 senast i ligan mot Sassuolo gav nog bara mer ved på brasan.

Ett Liverpool som måste hitta tillbaka till någon typ av form, mot ett Napoli som går som tåget. För mig säger det mål, och att det kommer från båda håll! Mitt spel blir därför Över 2,5 mål & båda lagen gör mål till 1.72 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip