Vi har nått semifinalerna av Champions League där en av matcherna är Liverpool - Roma. Vilket jag tror kan bli riktigt underhållande.
Klurigt möte. Tror Liverpool kan knipa en knapp seger här men oddsen ligger alldeles för lågt. Tror även att Roma kommer att hänga på Pools tempo.
Ett möte mellan två lag som inte förväntades gå så långt som de har gjort. Underbart att vi åtminstone får se ett av dessa två lagen i finalen. På andra sidan väntar Real Madrid eller FC Bayern München. Snacka om att slå i underläge i finalen.

Liverpool sparkade ur Manchester City i kvartsfinalen. Det var inte många som trodde på Pool i och med att Citys prestationer denna säsong, inte minst i ligaspelet, men Liverpool gjorde det och lottades mot Roma.

Många berömmer Liverpools försvar som har förbättrats på den senaste tiden. Det visade man i kvartsfinalen mot City. Ett mål bakåt på 180 minuter + tilläggstid, och hela fem framåt. Stabilt.
Virgil van Dijk förtjänst? Jo, någonting har holländaren gjort med försvarslinjen.
Klopps taktik? Full fart framåt. I stormötena har man sett på Liverpool att det är det som gäller. Jag förväntade mig inte att de skulle göra det så bra defensivt mot Man City. Men City kom in helt fel från start, det syntes.
Tror Roma kan göra det bättre.
Offensiva vapnet stavas Mohamed Salah. 46(!) mål såhär långt denna säsong. Räknar med spets från honom.
Roberto Firmino, Andrew Robertson, Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren och Alex Oxlade Chamberlain vilade i helgens match mot WBA.
Can och Lallana är fortfarande skadade.

Edin Dzeko ska man heller inte räkna bort. 21 mål såhär långt. Roma kommer inte backa hem.
Tror Liverpool har analyserats och förstår att det blir svårt om de ska spela försvarsspel i 90 minuter mot Englands just nu bästa offensiva lag.
Slog Barcelona i kvartsfinalen efter 3-0 på hemmaplan. Kostas Manolas styrde in sista målet via pannan i 81 minuten och resultatet höll sig. Stor eufori.
Aleksandar Kolarov, Alessandro Florenzi, Daniele De Rossi och Edin Dzeko vilade i helgen mot SPAL och kommer utvilade till Liverpool på tisdagen.
Rick Karsdorp och Gregoire Defrel rapporteras vara de enda skadade.

Roma har haft det lätt i de senaste matcherna mot Liverpool. Bör boosta dem inför matchen. Tror inte något av lagen "håller igen" och sparar sig till andra och avgörande mötet. Italienarna vet att de måste spela en balanserad fotboll på tisdagen, och inte backa hem. Då blir detta en lätt match för Liverpool.
Tror på en fartfylld tisdagkväll på Anfield Stadium.

SPEL: Över 3 mål asian till 1.88
(pengarna tillbaka vid exakt tre mål)
Hos Bethard – 1.5/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip