Liverpool gästas av Southampton på hemmaplan under lördagseftermiddagen och här väljer undertecknad att testa en målskytt i hemmalaget till dubbla degen!

Liverpool återfinns i skrivandets stund på en tredje plats i tabellen och noteras för 25 poäng. Just nu har de fyra poäng upp till serieledande Chelsea och då är det tolv omgångar genomförda. Förra omgången tog Liverpool en mycket skön trepoängare för deras del då Arsenal slogs med 4-0 här på Anfield och nu väntar andra raka hemmamatchen i ligasammanhang och tredje raka o man räknar in veckans Champions League-möte med Porto som engelsmännen tog hem med 2-0.

Southampton som gästar är placerade på en 13'e plats i tabellen och har hittills skrapat ihop 14 poäng. Bortalaget för dagen noteras för en målskillnad på 11-14 och något som är värt att poängtera är att tio av de baklängesmål Southampton släppt in hittills har kommit på bortagräs. När Southampton var på besök här i fjol föll de med 2-0. Då öppnade Mané målskyttet efter 31 minuter. Samma Mané gjorde matchens första mål i 4-0-segern mot Arsenal i senaste ligamatchen, men mot Porto senast gick han mållös.

SPELTIPS
Sadio Mané målskytt i matchen (anytime) spelas till 2.12 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip