Omgångens höjdpunkt får vi från Anfield.

Det är en tuff hemmamatch för Liverpool men det är vinst som behövs för att gå förbi City igen. De höll på att slarva bort matchen på Craven Cottage innan uppehållet när Fulham kvitterade efter misstag av Van Dijk, men Milner kunde skjuta hem tre poäng från straffpunkten. Liverpool har en förmåga att spela sina bästa matcher när det gäller som mest.

Tottenham har gått tungt senaste månaden och från att vara en bubblare i guldstriden är det kamp om en Champions League-plats. Tottenhams formkurva är på väg ned och med tanke på att man står inför en av de svåraste uppgifterna för säsongen så får laget gå för en poäng idag.

Liverpool kommer föra matchen, det är dem som är behov av tre poäng. Känslan är att Tottenhams backlinje inte är så kompakt och sammansvetsade att de kommer kunna hålla borta Liverpool från att göra mål. Liverpool övertygade när lagen möttes på Wembley och vann skotten med 17-11.

Det är en låg lina som bolagen har satt ut, och eftersom ett lag kommer behöva gå för det så känns den för låg. Risken när två storlag möts är att det blir tillknäppt och lagen vågar inte spela det spelet som de brukar. Men med tanke på att ett oavgjort resultat är för dåligt för Liverpool så tror jag de sätter fart på matchen direkt.

Jag spelar över 22,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip