16.00 är det avspark för en drös med matcher i Premier League, däribland Liverpool - West Ham på Anfield. En match som är otroligt viktig för både lagens placering, men i två olika sidor av tabellen!

Tabell:
3. Liverpool 27 15 9 3 61/31 54p W W L W D W
12. West Ham 27 7 9 11 34/46 30p D W D D L W

Efter 0-5 borta mot Porta på Estadio do Dragao så har det blivit en vila på över en vecka för Liverpool. Har troligtvis analyserat vad det var som gick så otroligt bra senast, Porto var
mer eller mindre kvar i omklädningsrummet när gästerna sparka igång den matchen.
Men när det kommer till Liverpool så vet ju att en sådan insats kan resultera i katastrof i nästa. Här gäller det att fortsätta att bygga på den fina formen. Trion Mané, Firmino och Salah är i storform! Samtliga tre hitta nätmaskorna mot Porta. Mané med ett hattrick! Njuter av att se dem spela, riktigt giftiga! Tror de kan skapa underverk även här mot "The Hammers"! En vinst här innebär att laget, för tillfället, går om Manchester United på 2:a platsen i tabellen.
Inga skador i laget!

West Ham sitter i en jobbigare sits. 12:e plats i tabellen men bara fyra(!) poäng ner till nedflyttningsplats. Det är väldigt tajt på nedre halvan av tabellen! Moyes har gjort en godkänd instats såhär långt men klubbens kontrakt hänger på en skör tråd, så även Moyes!
Det är en tuff skadelista West Ham dras med, även om den börjar bli något ljusare! Långtidsskadade Pedro Obiang, Edmilson Fernandes och Andy Carroll är påväg tillbaka men denna omgång kommer för tidigt. Vänsteryttern Arthur Masuaku är avstängd här. Winston Reid och Manuel Lanzini tränar.
West Ham är tillsammans med Stoke de lag i Premier League som har släppt in flest mål på bortaplan. Tror det kan synas i dag!

Troliga startelvor
Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Can, Milner - Salah, Firmino, Mane.
West Ham: Adrian - Collins, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Kouyaté, Noble, Joao Mario, Antonio - Anrautovic, Hernandez.

West Ham är ett av de lag som läcker mest på bortaplan. Liverpool utvilade och taggade efter superinsatsen mot Porto förra veckan! Bör ha bra chans till att göra en stadig insats även här!

SPEL: Liverpool Ö2,5 mål till 1.81
1/5 units hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip