Returdags i kvalet till Champions League där NK Olimpija Ljubljana och Ludogorets Razgrad ställs mot varandra på nytt. Denna gång på Stozice Stadium, efter att det första mötet på Huvepharma Arena slutade oavgjort. I semifinalen ställs vinnaren mot antingen Galatasaray eller Zalgiris. Ludogorets är favoriter men Ljubljana har vad som krävs för att sätta käppar i hjulet.

De slovenska mästarna gjorde en utmärkt insats i Bulgarien, i det första mötet. Innan en kvart hade Timi Max Elsnik nätat för Ljubljana, som strax innan halvtid släppte in ett kvitteringsmål, signerat Dominik Yankov. Båda lagen hade bud på ett segermål, i den andra halvleken, men en delad pott kändes i slutändan som ett rättvist resultat.

Sedan dess har Ljubljana spelat i andra omgången av Prva Liga. Saar Fadida nätade ett hattrick i 5 - 0 segern över NK Rogaska. Ludogorets skulle ha spelat en bortamatch mot Slavia Sofia, som skjöts upp på grund av kvalet till den finaste turneringen av alla.

Båda lagen har offensiva avbräck, i form av Raul Florucz för Ljubljana och Kwadwo Duah för Ludogorets - som också saknar sin lagkapten Anton Nedyalkov, på grund av skada.

Ny bra insats av Ljubljana?

Då det var knappt något som separerade lagen åt i det första mötet väntas även det andra bli en jämn historia. En tajt affär är att vänta igen. Då spelbolag har ändå gästerna som klara favoriter finns det ett värde på en dubbelchans på hemmalaget.

Jag krånglar inte till det något mer utan spelar på att Ludogorets inte vinner efter fulltid mot Ljubljana.

Speltips Ljubljana - Ludogorets:
1X. Odds 1.81 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip