Omgång 19 stundar och efter ett par tuffa omgångar var det dags för Tobias Hysén att äntligen hitta rätt igen! Nya specialer är skapade och podd-trion verkar fått en ordentlig självförtroendeboost då samtliga spelförslag den här helgen är just tripplar.

Lasse Nilsson: AIK vinner + Djurgården vinner + Häcken vinner @ 4.70

"AIK är på gång och slår ett formsvagt BP i derbyt. Djurgården har fått ladda om efter Europa och vinner enkelt mot ett kollapsande Blåvitt. Häcken tar säsongens enklaste 3 på hemmaplan mot Varberg."

Blomman: AIK - BP över 2.5 mål + Sirius vinner + Häcken vinner @ 6.00

"Jag ser en målrik tillställning framför mig på Nationalarenan, ska vi säga 2-1? Det är dags för Sirius att hitta en trea och vad passar bättre än hemma mot ett Kalmar på dekis. Sist men inte minst så hoppas jag inte få äta upp min oddsboostare när Häcken bara ska vinna hemma mot seriens sämsta lag, detta trots att man är mellan två Europamatcher."

Tobias Hysén: IFK Göteborg-Djurgården X2 + Häcken vinner med minst 2 mål + Värnamo vinner @ 4.60

"Blåvitt - Djurgården borde bli 0-2, men miraklernas väg är väl inte avstängd pga vatten vad jag vet, så ett kryss är allt vi hoppas på. Värnamo är bättre än Degerfors, även om många placerar lagen i samma fack. Liten varning för Ajdin Zeljkovic, han kommer explodera nu när Gustav Engvall verkade dra baksidan senast. Häcken kan spela hur många matcher som helst mot Färöisk motstånd och inte vinna, men att man inte vinner hemma mot Varberg, med minst två mål kommer inte hända. Närmare 6-0 än 1-1"

Lyssna på det senaste avsnittet av Ljugarbänken här:

This is the stats tab
This is the post tip