Lopp 6 - 1640m auto

3 Hera Sisu gjorde det bra i den senaste starten, men fick se sig besegrad precis på linjen efter att gått 1,13 sista 700m i ledningen. Hera Sisu är kvick iväg från start och över den korta distansen lär man ha siktet inställt på ledningen. Når man dit är mycket vunnet och det ryktas även om att det blir första gången med rycktussar i kvällens start, vilket är intressant. Ska ses med bra segerchans från ledningen, men kan inte räknas bort med ryggresa heller.

6 Stiernhööks Siri är en tuffing som ofta står för bra prestationer. Hon tål att göra en del jobb själv under loppet. Nu är det kort distans vilket man testat på två gånger tidigare med en seger som facit. Man har även fått ett lopp i kroppen inför kvällens start, då såg man pigg ut och avslutade sista 800m via 12,3. Men jämn tempo kommer hon fälla många över upploppet.

Skrällen är 5 Mogas Casandra som i nuläget ser ut att bli ospelad. Detta femåriga stoet har fina fartresurser som duger bra i kvällens sammanhang och hon gynnas av den korta distansen. Nu har man fått några lopp i kroppen och formtoppen bör vara i antågande. Kusken David Grundmann behöver bara släppa av denna sprinter från start sen kommer hon själv gasa på så länge lampan lyser, och till 3% måste jag betala för henne. På fasta marknaden får vi även 5,00 på att man placerar sig topp-3 i loppet. Något jag testar.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Mogas Casandra
Lopp 6 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 5,00
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip