Lopp 8 - 2640m auto

5 Wait What gör ikväll årsdebut men detta är ett fyraårigt sto som besitter fin kapacitet och har vunnit tre av sina sju starter och ska trots avsaknad av lopp räknas som en av de hetaste kandidaterna i loppet. Det troliga är att vinterträningen för framåt henne ytterligare och det är min förstahäst i loppet.

2 Hottentoy kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten vann man från utvändigt om ledaren via 16,0 sista 800m. Ikväll ställs man mot något tuffare motstånd, men man får återigen skickliga Mats E Djuse i vagnen och tillsammans har man tagit två raka segrar.

4 Miramaris Futura vann på ett bra sätt i den senaste starten från ledningen. Även om motståndet inte var det tuffaste så var intrycket mersmakande. Miramaris Futura kan öppna okej och det troliga är att man kör sig till ledningen och därifrån ska hon ses med segerchans.

Skrällen är 1 Loveyouecus som inte kommer med någon lysande form, men denna sexåring fick en genomkörare i kroppen senast trots att det blev galopp och förhoppningsvis är man förbättrad till dagens start. Ikväll har man en intressant uppgift framför sig, perfekt utgångsläge och möter enklare motstånd. Dessutom ska vi addera kryddan med barfota runt om för första gången och amerikansk vagn. Till enbart 5% är detta en skräll jag måste betala för i omgången. När vi även får 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Loveyouecus
Lopp 7 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip