Lopp 8 - 2140m volt

2 Georgia Am är ett femårigt sto som tränaren David Persson har höga tankar om även om hon inte riktigt fått det att lossna helt ännu. Eller är det kanske det som hänt nu på slutet? Georgia Am har nu två raka segrar på kontot. I den senaste starten gick hon barfota runt om och med rycktussar för första gången och det gav verkligen önskad effekt direkt. Man tog enkelt hand om ledningen och hon svarade ärligt över upploppet via 11,8 sista 800m. Idag är det något tuffare emot men gör man en liknande prestation som i den senaste starten blir man inte lätt att plocka ner. Hon är min tidiga ledare av loppet och man kommer gå med samma utrustning som senast.

10 Saonoi stod för en vass avslutning direkt i årsdebuten senast, klockan stannade på 11,7 sista 700m ute i spåren. Nu har man ett lopp i kroppen vilket gör att formen lär vara framflyttad en del till dagens start. Man har ett tråkigt utgångsläge med bakspår på volten, men skulle det lösa sig på ett bra sätt finns kapacitet för att utmana om segern. När man dessutom får 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag.

11 Joyful Trix avslutade fjolåret med en imponerande V75-seger från utvändigt ledaren på Romme. I den senaste starten var det årsdebut och man gjorde det bra som tvåa bakom Mellby Good. Även detta fyraåriga sto har ett tufft utgångsläge ikväll, men löser det sig längs vägen kommer man vara med där framme när det ska avgöras.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Saonoi
Lopp 8 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: LeoVegas

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip