Lopp 8 - 1640m Auto

Ett väldigt svårlöst lopp över kort distans och nästan samtliga ska ses med chans här och loppscenariot är inte helt lätt att räkna ut.

4 Tony Afrika och 6 Seek And Destroy kan öppna snabbt från start och det känns som att dessa gör upp om ledningen. Jag tror att 6 Seek And Destroy lyckas ta sig förbi Tony Afrika och att han är hästen som sitter i ledningen initialt. Jag tror dock att man släpper till 7 Quite Special i ett andra skede men från ledarryggen känns han farlig över upploppet. Nät man får 3,00 på att 6 Seek And Destroy placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

7 Quite Special debuterade på svensk mark i ny regi vid sin senaste start och efter ett passivt upplägg han snabbt när luckan kom till en andraplats. Han har säkert gått fram ytterligare till den här starten och den gången får vi förmodligen se en mer offensiv styrning och jag tror att han kommer att sitta i ledningen inom 500 meter och därifrån blir han svårslagen. Det finns dock viss risk att det blir svar invändigt och då är uppgiften tuffare.

8 Dats So Cool går bra varje gång och kommer från en efterlängtad seger efter en vass spurt över upploppet. Han har fått ett besvärligt läge men om det blir tempo på loppet blir han livsfarlig om det inte strular för mycket från ett åttonde-spår.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Seek And Destroy
Lopp 8 - Åby
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip