Tottenham reser till Bulgarien för bortamatch mot Ludogorets på torsdagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.
Odds 1.90 hos bet365 .

Blev lite oväntat förlust för Spurs i förra veckans match mot Antwerp. Trots att Kane + Son kom in lyckades Tottenham inte få in någon kvittering och förlusten var inte orättvis. Men knappast krisläge i gruppen och all in här va. Tottenham har två hemmamatcher kvar och har bra chans att gå rent i matcherna som är kvar.

Som vanligt kommer EL-gruppmatcherna rätt olägligt för de engelska lagen. Tottenham spelade en rätt tuff match mot Brighton i söndags och har en ny viktig ligamatch i helgen. Med andra ord lär det bli rotation igen, precis som i de tidigare EL-gruppmatcherna. Blir mycket förvånad om någon av Kane/Son startar.

Sergio Reguilon, Erik Lamela och Serge Aurier är out. Tänkbart lag:

Hart,
Doherty, Sanchez, Dier, Davies
Höjbjerg, Sissoko,
Bale, Lo Delso, Bergwijn
Vinicius

"Ludrerna" har förlorat med 2-1 och 4-3 i sina matcher hittills. Dock varit bra med i bägge matcherna och hade mycket väl kunnat få med sig något. Leder sin inhemska liga trots en match mindre spelad. Gör en hel del mål där. Gjorde det även bra förra året i EL, där de faktiskt tog sig vidare till en slutspelsmatch mot Inter (1-4 över 180 minuter). Är ett rätt okej lag på den här nivån med flera spännande importspelare.

Självklart toppchans för Tottenham att själva göra mål som motiverade storfavoriter. Så den stora frågan för det här spelet är om hemmalaget kan näta. För deras del är det såklart all in och årets match-känsla. Tror inte bulgarerna blir någon munsbit för ett hårt matchande Spurs. Tottenham har släppt in mål i alla tävlingsmatcher utom mot Burnley såhär långt den här säsongen. För mig är det inte ett väloljat försvar som bara stänger ner en sån här match utan vidare. Vinner för de säkert, men tror bulgarerna gör mål här.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip