Malmö reser till Schweiz för runda fyra i Europa League-gruppspelet.
Mitt speltips: Malmö FF vinner, med pengarna tillbaka på oavgjort (MFF med asian hcp 0).
1.72 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Mycket viktig runda i den här jämna gruppen:
FCK och Dynamo Kiev har fem poäng.
MFF har fyra poäng.
Lugano har ett poäng.

Schweizarna måste vinna för att drömmen om avancemang ska leva vidare. Måste helt enkelt gå för segern här, kryss är inte bra nog för deras del. För Malmö är oavgjort ett relativt okej resultat, då de har hugg på avancemang då oavsett hur det går i den andra matchen i gruppen. Men självklart hade seger varit önskvärt, då Lugano nog är det svagaste laget i gruppen - Dynamo Kiev hemma och FCK borta återstår...
Tror att en matchbild med ett hemmalag som måste gå för segern passar Malmö utmärkt.

Tycker Lugano såg väldigt svaga ut i förra matchen nere i Malmö. Ett roterande MFF kunde ha avgjort matchen redan i första halvlek mot ett virrigt schweiziskt försvar. Går också rätt svagt i inhemska ligan, där de rätt sällan klarar av att hålla nollan, samtidigt som de gör väldigt få mål. Malmö såg brutalt bra ut mot Örebro i helgen. Helt annat motstånd här såklart, men nog borde MFF kunna skapa en del chanser och göra mål här.

Lugano ska såklart vara bättre hemma än borta. Men de såg väldigt svaga ut nere i Malmö och sladdar rejält i inhemska ligan. Vunnit blott tre av sjutton matcher den här säsongen (alla tävlingar). Vi är sannerligen inte bortskämda med att svenska lag vinner på bortaplan nere i Europa. Men Lugano såg som sagt väldigt svaga ut mot ett Malmö som roterade kraftigt. Inga imponerande insatser tidigare heller.

Tror MFF kommer få en rätt så passande matchbild här mot ett hemmalg som måste gå all in för segern. Att då få pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem, för jag tror inte Malmö förlorar här. Skåningarna kan nu gå all in på Europa League. Jämför det med Lugano, som dubblerar med bottenstrid i ligan. Finns säkerligen ett visst revanschsug efter det missade guldet också. Kanske kan en kontringsstark Antonsson äntligen göra lite nytta, precis som han gjorde mot Besiktas för ett år sedan?

Speltips: Malmö FF med asian handicap 0 - odds 1.72 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip